Kartal Kampı Tamamlıyor..!

FUTBOL

Başkentin siyah beyazlı ekibi Yenicami, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği Girne kampını bugün tamamlıyor.

Cumartesi gününden beridir Acapulco Resort Hotel’de ligin ikinci yarısına hazırlanan Yenicami'nin, dün Mesarya ile oynanması planlanan hazırlık maçı olumsuz hava koşullarından dolayı iptal oldu.

Siyah beyazlıların beslenme uzmanı, Uzman Diyetisyen Eliz Konat, kamp süresince oyunculara beslenmeleri ile ilgili önerilerde bulurken, ayrıca düzenlenen söyleşi ile oyuncuları bilgilendirerek soruları yanıtladı.

İç yan bağlarından sakatlıkları bulunan ve takımla birlikte kampta yer alan Fırat Ersalan ile Hasan Celil Evren’in durumları iyiye doğru gidiyor. Oyuncular iki hafta sonra takımla birlikte yüzde yüz olarak çalışmalara katılabilecekler.

Yenicami, 9 Ocak Perşembe günü sabah yapacağı antrenmanın ardından Girne kampını tamamlayacak. 10 Ocak Cuma gününü izinli geçirecek olan siyah beyazlılar, 11 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’te Mağusa’da Yonpaş Dumlupınar ile hazırlık maçı oynayacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.