Kartal, İkinci Devrede Açıldı, Tur Yarılandı..! (6-2)

FUTBOL

Nicosia Group Kıbrıs Kupası çeyrek final ilk maçında Yenicami iki kez geriye düştüğü karşılaşmada Girne Halk Evi’ni 6-2 mağlup ederek rövanş için büyük bir avantaj elde etti. Siyah beyazlıların yabancı futbolcusu Keita attığı 3 golle maça damga vurdu.

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Hüseyin Eyyüpler, Hüseyin Saçar, Necmi Bulut, İsfendiyar Açıksöz

Yenicami: Ercan, Emirhan, Kaan, Yasin, Serhan(74’Koray), Yakup, Ali Üçtaş(66’Berkem), Ali Bayır(66’Mehmet Çavuş), Selim(57’Asrın), Fırat, Keita

Girne Halk Evi: Burak, Alpay(78’Ali), Hasan, Arda, Ali, Salih, Halil, Emre, Samet, Mehmet(77’Eşref), Ayden(77’Münür)

Goller: 28’, 66’, 89’Keita, 73’Fırat Ersalan, 76’Mehmet Çavuş, 87’Asrın Sönmez (Yenicami), 8’ ve 64’(P) Samet Akrep (Girne Halk Evi)

Nicosia Group Kıbrıs Kupası çeyrek final ilk maçında Yenicami ile Girne Halk Evi kozlarını Lefkoşa Atatürk Stadı’nda paylaştı. Toplam 8 golün çıktığı karşılaşmayı Yenicami 6-2 kazanarak yarı finale yükselme yolunda büyük avantaj yakaladı.

Karşılaşmanın 8.dakikasında GHE, Samet’in penaltı golü ile 1-0 öne geçerken, 28.dakikada Yenicami skora Keita ile dengeyi getirdi ve ilk yarı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

64.dakikada Girne Halk Evi bir penaltı atışı daha kazandı ve atışı kullanan Samet kendisinin ve takımının 2’nci golünü atarak GHE’yi 2-1 öne geçirdi.

66.dakikada Yenicami, Keita ile skora dengeyi getirirken, 73.dakikada Fırat, 76.dakikada Mehmet Çavuş, 87.dakikada Asrın Sönmez ve 89.dakikada yine Keita ile goller bularak mücadeleyi 6-2 galip tamamladı.

Bu sonuçla birlikte Yenicami rövanş öncesi yarı finale yükselme yolunda büyük bir avantaj yakaladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.