Karşıyaka’ya hayat öpücüğü..! (1-0)

FUTBOL

K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup 16. Haftasında Karşıyaka konuk olduğu Esentepe’yi 1-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı ve haftalar sonra 3 puan alarak ligde kalma umutlarını yeniden canlandırdı. Esentepe ise kan kaybetmeye devam etti






YER: Esentepe Erdal Barut Stadı
Hakemler: İhsan Payas, Kaan Koday, Ali Akçınar
Esentepe: Ali, Başak, Fırat, Umar, Tacettin, Mahmut, Hüseyin (Dk 52 Eser), Nersin, Emre, Şahin (Dk 68 Burak), İlyas
Karşıyaka: Haluk, Serdar, H.Küsbeci (Dk 61 Berk), B.Dağgül, İsmet (Dk 67 Ömer), Kemal, B.Arıkha, H.Konayalıoğlu, Tufan (Dk 90 Arif), Alpay
Goller: Dk 26 Kemal (Karşıyaka)

K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup 16. Haftasında Karşıyaka, Esentepe Erdal Barut Stadında konuk olduğu Esentepe’yi dakika 26’da Kemal Yıldırım’ın kaydettiği tek golle 1-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı.

Haftalardır galibiyete hasret olan ve ligin dibine demir atan Karşıyaka zorlu Esentepe deplasmanında 26.dakikada golcüsü Kemal Yıldırım ile 1-0 öne geçerek maçın sonuna kadar bu skoru korumayı başardı ve çok zorlu deplasmandan çok önemli 3 puan alarak ligde kalma umutlarını yeniden canlandırdı. Esentepe’nin ise ligin ikinci devresinde ki düşüşü ve kan kaybı süratle devam ediyor.

Karşıyaka alınan bu galibiyetin ardından puanını 9 yaparken Esentepe 24 puanda kaldı. Esentepe 17 hafta mücadelesinde deplasmanda Gönyeli’ye konuk olurken Karşıyaka kendi sahasında Denizli’yi ağırlayacak. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.