Karşıyaka 4.Vitesi Attı..! (4-2)

FUTBOL

K-Pet 1.ligde zirveden kopmak istemeyen Karşıyaka, alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Çanakkale’yi 4-0 mağlup ederek puanını 19 yaptı. Çanakkale ise üst tarafa yaklaşma şansını yitirdi ve 15 puanda kaldı.

Yer: Karşıyaka Ergin Cemal Şahdur Stadı

Hakemler: İsfendiyar Açıksöz, Necmi Bulut, İsmail egeli

Karşıyaka: Şiho, Olgun, Mustafa, Eyüp (75.Dk M.Mısırlısoy), Bayram, Barış (68.Dk Edip), Ertu, Ahmet, Ayhan, Osman (71.Dk Sabahattin), Ahmet Çağer

Çanakkale: Umut, Yunus, Hasan, Özmen, Bekir, Selçuk, Uvanç, Ali (78.Dk Hasan), Gökçan (82.Dk Tulin), Çağdaş, Hakan (67.Dk Ekrem)

Goller: 8,82.Dk Olgun, 17,52.Dk Ahmet Can (Karşıyaka) 2.dk Yunus, 86.Dk Bekir (Çanakkale)

Karşılaşmaya adeta golle başlayan taraf Çanakkale oldu. 2.dakikada gelişen Çanakkale atağında golcü isim Yunus attığı golle takımını 0-1 öne geçirdi. 8.dakikada gelişen Karşıyaka atağında ceza alanı içine yapılan ortaya iyi yükselen Olgun kafayla topu filelere gönderdi skoru 1-1 yaptı.

Maçın 17.dakikasında gelişen bir başka Karşıyaka atağında Ahmet Can Temel takımı adına topu filelere gönderdi ve skoru 2-1 yaptı.

Karşılaşmanın 34.dakikasında Çanakkale’den Yunus ve Karşıyaka’dan Ertuğ kırmızı kart ile takımlarını sahada 10’ar kişi bıraktılar.

Maçın ilk devresinde başka gol olmadı ve devre 2-1 Karşıyaka’nın üstünlüğü ile sona erdi.

2.devrenin 52.dakikasında gelişen Karşıyaka atağında günün başarılı ismi Ahmet Can Temel bir kez daha topu filelere gönderdi ve skoru 3-1 yaptı.

Maçın son bölümünde 82.dakikada günün bir başka etkili ismi Olgun, ceza alanı içine yapılan ortaya bir kez daha çok iyi yükseldi ve attığı golle skoru 4-1 oldu.

Maçın 86.dakikasında gelişen Çanakkale atağında ceza alanı içerisine yapılan ortaya iyi yükselip kafayı vuran Bekir attığı golle skoru 4-2 yaptı ve maçta bu skorla sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.