Karpaz’lıların inadı inat..!

FUTBOL

BTM Ligi’nde 6.grupta mücadele eden Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü ile Dipkarpaz Spor Kulübü, ilk 3 haftayı kayıpsız geçerek çıkışını sürdürdü. Sarı yeşilli ekip Mehmetçik ilk 3 haftada rakip filelere 12 gol bırakıp kalesinde sadece 3 gol görürken, Dipkarpaz ise 8 gol atıp kalesini gole kapattı.

 




BTM Ligi’nde 3.hafta geride kalırken, puan cetveli de yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Geçtiğimiz sezonlarda 2.ligde mücadele eden Karpaz bölgesi takımlarından Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulübü ile Dipkarpaz Spor Kulübü 6.grupta kıyasıya liderlik mücadelesi verirken Kumaylı, Yeşilköy, Karadeniz 61 ve Ergazi de bu 2 takımı arka sıralardan takip ediyor.

Sarı yeşilli ekip Mehmetçik ilk 3 haftada rakip filelere 12 gol bırakıp kalesinde sadece 3 gol görürken, Dipkarpaz ise 8 gol atıp kalesini gole kapattı. Mehmetçik takımında ilk 3 haftada 5 gol kaydederek hem takımını sırtlayan hem de gol krallığında zirvede yer alan Anıl Sarımustafaoğlu dikkat çekerken, Dipkarpaz’da ise 18 yaşındaki Devrim Erdoğan 2 gol atma başarısı gösterdi.

Bu yıl yeniden üst liglere dönmek isteyen Karpaz güçlü kadrosu ile hedefe odaklanmış durumda yoluna devam ediyor.

HABER : NECMİ USAL

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.