Karıncalar, Değirmenlik’i 7 bitirdi..! (7-0)

FUTBOL

Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası ilk tur maçında Binatlı konuk ettiği Değirmenlik’i 7-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

 




Yer: Güzelyurt Ünal Berkalp Stadı
Hakemler: Mustafa Öztugay, Cafer Bayraktar, Abdullah Uçar
Binatlı: Yusuf, Erbay, Erencan, Şenol, Bello, Peter (Mehmet) , Kemal Yıldırım, Çağdaş, Burak (Taner) , Mehmet Erol, Kehinde (Kemal Uçaner)
Değirmenlik: Mustafa, Gençali, Ferda, Mahmut, Celal, Necati (Kayhan), Hüseyin (Halit) , Hasan, Özner, Süleyman (Nevzat), Fehim
Goller: 3’ ve 18’Şenol, 20’Peter, 27’ ve 64’Bello, 67’ ve 90’Kemal Uçaner (Binatlı)

 

Güzelyurt Ünal Berkalp Stadı’nda oynanan karşılaşmada gülen taraf 7-0’lık skorla Binatlı oldu. Sarı yeşillilere galibiyeti getiren golleri Şenol(2), Kemal Uçaner(2), Bello(2) ve Peter kaydetti.


Karşılaşmaya fırtına gibi başlayan Binatlı 3 ve 18.dakikalarda yeni transferi Şenol’un golleri ile 2-0 öne geçti. 20. Dakikada bu kez Şenol Peter’e güzel bir asist yaparken Peter skoru 3-0 yaptı. 27.dakikada Bello ilk devrenin skorunu 4-0 olarak belirledi.


İkinci devre de Binatlı iyi oyununu sürdürdü. Oyuna giren tecrübeli golcü Kemal Uçaner bu kez sahneye çıkmaya başladı. 64.dakikada Bello skoru 5-0 yaparken 67 ve 90.dakikalarda Uçaner ağları havalandırarak maçın skorunun 7-0 olduğunu ilan etti.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.