Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..!

FUTBOL

Doğan Türk Birliği karşısında aldığı beraberlik sonrası çoğu kesim tarafından sürpriz diye adlandırılan Yeni Boğaziçi takımında Turgay Kara, gelen beraberliğin tesadüf olmadığını belirtti. Kendisinin geldiği günden itibaren kolay lokma olmayacakları yönünde demeç verdiğini hatırlatan Turgay Kara, oyuncu grubunun her geçen gün daha iyi olacağını vurguladı.



Doğan Türk Birliği karşılaşmasını geride bıraktıklarını belirten Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Turgay Kara, artık tek düşüncülerinin zorlu Lefke deplasmanı olduğunu belirtti. Doğan Türk Birliği karşısında biraz daha dikkatli olmaları halinde 3 puanla lige iyi bir giriş yapabileceklerini kaydeden Kara, ancak yine Doğan karşısında bir puanın bile önemli olduğunu vurguladı. Lefke’nin zor bir deplasman olduğunu hatırlatan Turgay kara puan yada puanlar için Lefke karşısında mücadele edeceklerinin altını çizdi.

Zor süreç içerisinde iyi işler yapmak istediklerini belirten Turgay Kara, Doğan karşısında kaleci Ersoy’un yedeğinin bile olmayışının durumun en açık göstergesi olduğunu vurguladı. Her şeye rağmen iyi bir oyuncu grubu ile yine iyi niyetli yönetimin olduğunu belirten Turgay Kara zaman içerisinde iyi noktada olacaklarına inandığını belirtti.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.