Kamalı “Milli Takımımızla ne kadar gurur duysak az’’

FUTBOL

KTFF Başkan vekili Orçun Kamalı, KKTC Milli takımının Conifa Dünya Kupasında 2.olmasının ardından yayınladığı mesajda Milli Takımımızla ne kadar gurur duysak az dedi.

Biraz buruk ve üzgün ama gururla eve dönüyoruz.12 gün gece gündüz milli takımımızla birlikte kimi zaman sıkıntılı kimi zaman sevinçli kimi zaman kaygılı çoğu zaman ise gururla geçti. Tüm ekip kendine düşeni tam anlamıyla yerine getirdiğini düşünüyorum. Buradan tüm ekibime gösterdikleri üst düzey davranış, disiplin ve görev bilincine teşekkür ederim.

Londra’ya geldiğimiz günden beri bizi yalnız bakmayan dostlarımız her anında bizimle olan burada yaşayan tüm resmî kurum ve kuruluş yetkililerine ve bizlere maçlarımızda evimizdeymiş gibi hissettire Londra’daki kardeşlerimize, Kıbrıs’tan buraya gelip bizlere destek verenlere çok teşekkür ederim.

Belki finalde kaybettik ama ülkemizi ve milli takımımızı dünyaya tanıtmada inanılmaz geri dönüşümler aldık. Dünya basınının odak noktası olduk. Milli takımımızla Ne kadar gurur duysak azdır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.