Kahraman; "Son Nefesimize kadar Mücadele Edeceğiz"..!

FUTBOL

Cumartesi günü play off’un ilk maçında Esentepe ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği’nde önemli mücadele öncesi Teknik Direktör Kılıçali Kahraman spor servisine açıklamalarda bulundu.

Çok zorlu bir mücadeleye çıkacaklarına değinen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kılıçali Kahraman, “Buralara tesadüfen gelmedik. Sezon başından beridir başkanımız, yönetimimiz, futbolcularımız çok iyi çalışıyorlar. Gençlerbirliği camiasının yeri Süper Lig’dir. Yeniden Süper Lig’e dönmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Esentepe’nin çok iyi bir takım olduğunu söyleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kılıçali Kahraman, “Çok zor üç maç bizi bekliyor. Esentepe’yle başlıyoruz. Kazanıp ikinci maçımıza odaklanmalıyız. Play off çok zor geçecek. Her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Sakatlığı devam eden futbolcularının olduğunu da söyleyen Gençlerbirliği Teknik Direktörü Kılıçali Kahraman, “Yıldıray, Cenker ve Ahmet Kara’nın sakatlıkları devam ediyor. Bülent Tur da sakatlandı. Osman Turgut ve İsmet Özalp da cezalı. Genç takımımızdan dört ismi A takıma dahil ettik. Tüm oyuncularıma güveniyorum. Sahaya çıkıp kazanmak için son nefesimize kadar mücadele edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.