Kadınlar Liginin En Centilmeni Dumlupınar..!

FUTBOL

Kuzey Kıbrıs Turkcell Ligi’nde ilk kez bu sezon mücadele eden Dumlupınar dün oynadığı Merit Alsancak Yeşilova karşılaşmasıyla maçlarını tamamladı. Son haftayı maç yapmadan geçirecek olan Dumlupınar ligin en centilmen takımı oldu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Ligi’ne ilk kez bu sezon katılan ve kurduğu mütevazi kadroyla ligde oynadığı karşılaşmalarda herkesin gönlünde taht kuran Dumlupınar takımı ligi en centilmen takım olarak tamamladı.

Ligde A Grubu’nda mücadele eden ancak ilk ikiye girme şansı bulamayıp yoluna Play-out Grubu’nda devam eden Dumlupınar takımı oynadığı toplam 9 maçta sadece 3 sarı kart görerek ligin en centilmen takımı oldu. Önümüzdeki hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak olan ligde Dumlupınar takımı son haftayı maç yapmadan geçirecek.

Dumlupınar takımı gerek A Grubu’nda gerekse Play-Out Grubu’nda oynadığı tüm karşılaşmaları kaybederken sadece 3 gol kaydedebildi. Ayni zamanda kalesinde gördüğü 59 golle ligin en fazla gol yiyen takımı oldu. Oynadığı tüm karşılaşmaları farklı kaybetmesine rağmen oyunu hiç çirkinleştirmemesi ve son düdük çalana kadar sahada centilmence mücadele etmesiyle taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.