Joseph & John AŞ..! (0-2)

FUTBOL

K-Pet Süper ligde alt bölgeden uzaklaşmak isteyen G.Gücü, kötü oyun sergilediği maçta 2-0 mağlup olurken, tarihi farkı kaleci Raif önledi. Göçmenköy ise 2.yarıda bulduğu birçok gol pozisyonundan faydalanamazken, karşılaşmadan galip ayrılarak 3 hafta sonra yüzü güldü.

Yer: Atatürk Stadyumu

Hakemler: Mustafa Öztugay, Hüseyin Özaşık, Sertan Alkın, İsmail Ercan

Gençlik Gücü: Raif, Aşkın, Hacı, Tayfun, Emir, M.Kaygısız (Dk.60 Boateng), Arif, Sezgin (Dk.51 Mahmut) İdan (Dk.90 Bora) Uche, Özgür

Göçmenköy: Mustafa, Reşit, Rıfat, Rahmi, Lawal, Fikret (Dk.80 Salih) A.Coşkun, Mevlüt (Dk.55 Erin), Okoli, Joseph, K.Uçaner (Dk.69 Mustafa)

Goller: Dk.5 Joseph, Dk.65 Okoli (Göçmenköy)

5.DK: Ceza sahasına yakın bir noktada topla buluşan Okoli ara pasıyla topu Joseph ile buluşturdu. Kaleci Raif ile karşı karşıya kalan Joseph düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 0-1

45.DK: Sağ kanattan gelişen Göçmenköy atağında Kemal Uçaner’in güzel ortasında bomboş durumda Joseph yakın mesafeden topu dışarıya gönderdi.

61.DK: Mahmut’un kısa düşen geri pasında araya giren Okoli kaleci Raif ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ancak top yandan dışarıya gitti.

65.DK: Mahmut’a orta sahada baskı yapan Kemal Uçaner, topu bekletmeden Okoli’ye aktardı. Okoli’de ceza sahasına girdi, topu sağına çekti ve Hacı’dan topu kurtardı. Sonrasında yerden harika bir plase ise skoru 0-2 yaptı.

73.DK: Okoli’in ara pasında topla buluşan Mustafa, karşı karşıya pozisyonda kötü vurarak topu üstten dışarıya gönderdi.

77.DK: Savunmadan atılan uzun topla buluşan Okoli, kaleci Raif’i karşı karşıya pozisyonda geçemedi. Atak köşe vuruşuyla devam etti.

85.DK: Sağ kanattan Tayfun’un etkili ortasında uygun durumda Özgür’ün kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.

87.DK: Aldığı pasla bir anda kaleci Raif ile karşı karşıya kalan Joseph’in vuruşunda kaleci Raif bir kez daha golü önledi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca bu önemli müsabakayı 0-2’lik sonuçla kazanan ve 3 puanın sahibi olan Göçmenköy oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.