İzge; "Hedefimiz Galibiyet"..!

FUTBOL

İktisatbank BTM 1.Lig Beyaz Grup’ta lider Lapta Cumartesi günü Yılmazköy deplasmanına çıkacak

Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacakları maçın belki de şampiyonluk maçı olacağını ifade eden Lapta antrenörü Devrim İzge, önlerinde çok zor ancak çok değerli bir doksan dakikanın olduğunu ifade etti. Ana hedeflerinin Cumartesi günkü Yılmazköy deplasmanında galibiyet olduğunu söyleyen Lapta antrenörü Devrim İzge, kazanmaları durumunda puan farkının 12 olacağı ve ligin bitimine 3 hafta kala, şampiyonluklarını ilan edeceklerini söyledi.

Kazanmak istiyoruz

Yılmazköy’ün kadro olarak iyi bir profile sahip olduğunu belirten Lapta antrenörü Devrim İzge, yarışın içinde olduklarını ve ligin kaliteli takımı olduğunu söyledi. Lapta olarak geçen hafta Ozanköy’ü mağlup ederek yollarına devam ettiklerini ifade eden genç çalıştırıcı, ligin artık sonuna doğru geldiklerini ve koydukları hedefe ulaşmak için artık kısa bir dönemleri kaldığını söyledi.

Cumartesi günü deplasmanda Yılmazköy karşısında kazanmaları durumunda ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluklarını ilan edeceklerini ifade eden Devrim İzge, çok önemli bir haftanın ve maçın kendilerini beklediğini söyledi. Takımda eksik oyuncu olmadığını ve Yılmazköy deplasmanına 3 idmanla hazırlanacaklarını belirten İzge, oyuncu grubuna zorlu deplasman öncesinde güveninin tam olduğunu söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.