“İşte Bu Yüzden Futbola Aşığım”..!

FUTBOL

Binatlı karşısında son dakikada kendi kalesine girmekte olan topu çıkaran ve dönüp arkasına golü kaydederek Yenicami’nin lige 3 puanla başlamasını sağlayan Ünal, maçın kader adamı oldu.

K-Pet Süper Lig’in 1.hafta kapanış maçında Binatloı’ya konuk olan Yenicami üç puana son saniyede ulaştı.

Her iki takımın da birçok gol pozisyonundan yararlanamadığı karşılaşmada maçın skorunu Yenicami’nin kaptanı Ünal Kaya belirledi.

Karşılaşmanın hakemi Ali Özer’in oynanmamış süre olarak gösterdiği 5 dakika dolmak üzereyken Binatlı atağında ağlara gitmekte olan topu kafayla çıkaran Ünal gelişen karşı atakta bu kez kafayla topu Binatlı ağlarına göndererek Yenicami’nin maçı 1-0 kazanmasını ve üç puana ulaşmasını sağladı.

Kaptan Ünal maç sonunda “işte futbola bu yüzden aşığım. Maçı izleyen çoğu kişi benim topu çizgi üzerinden çıkardığımın farkında bile değil. Önce golü önlemek, dönüp ardından gol atmak ve o golle galip gelmek müthiş bir duygu.

Futbolda saniyelerin ne kadar önemli olduğu ve son düdük çalmadan maçın bitmediği gerçeği bir kez daha kanıtlandı. Futbola aşığım ve oyunun her saniyesini yaşayarak oynuyorum. Taraftarımız rahat olsun, şampiyonluğun en büyük adayı yine biziz” dedi.

Haber ve Foto: Cemil GARİP

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.