İskele’de Tarih Tekerrür Etti..!

FUTBOL

Gençler Birliği ile Yalova arasında geçtiğimiz yıl oynanan karşılaşma 4-3 sona ererken, dünkü karşılaşma da aynı skorla bitti.




Son 2 sezonun flaş ekibi Gençler Birliği, yeni sezonun ilk maçında Yalova’yı 4-3 mağlup ederek lige 3 puanla başlarken, akıllara geçtiğimiz yılki maç geldi.


Geçtiğimiz sezon ligin ikinci haftasında İskele Cumhuriyet Stadı’nda oynanan ve müthiş bir mücadeleye sahne olan Gençler Birliği-Yalova karşılaşmasını ev sahibi ekip 4-3 kazanmayı başarmıştı. İskele 2-0 öne geçmiş daha sonra Yalova maçı 3-2'ye getirmişti. Gençler Birliği son 5 dakikada 2 gol bulup maçı 4-3 kazanmıştı. 

Geçtiğimiz gün yine İskele Cumhuriyet Stadı’nda ilk hafta mücadelesinde karşılaşan iki ekip, sahaya gelen futbol severlere harika bir maç izlettirdi.

Ev sahibi Gençler Birliği, 4-0 öne geçmesine rağmen maçın son bölümünde kalesinde 3 gol gördü. 4-3’ten sonra Yalova mutlak bir gol pozisyonundan da yararlanamazken, maç İskele temsilcisinin 4-3’lük üstünlüğü ile sona erdi. Böylece iki ekip iki sezon üst üste aynı sonucu tekrarlamış oldu.

 

HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.