İskele tempoyu artırıyor..!

FUTBOL

Dün İzmit-Kartepe’de kampa giren İskele temsilcisi Gençler Birliği’nde antrenman temposu artıyor. Teknik direktör Hasan Topaloğlu, kamp boyunca günde çift idman yapacaklarını, fırsat buldukları takdirde hazırlık maçı oynayacaklarını ve lige de az bir süre kalmasından dolayı oyuncuların kendilerine iyi bakması gerektiğini söyledi.






Dün sabah İzmit-Kartepe’de kampa giren Süper Lig ekibi Gençler Birliği’nde antrenman programı artıyor. 6 Eylül Salı gününe kadar Kartepe’de bazı günlerde 2, bazı günlerde ise 3 kez yapacağı antrenmanlarla yeni sezona hazırlanacak olan kırmızı siyahlılar bugünü 2 idmanla tamamladı. Sabah dayanıklılık çalışan Gençler Birliği, akşamı da taktikle geçti. Antrenmanlar yaklaşık 2 saat sürdü.


‘’Her şey mükemmel’’

 Spor servisine kamp ve takım hakkında görüşlerini aktaran Gençlerbirliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu, ‘’Şu ana kadar kampımız müthiş geçiyor. Oyuncularımız her şeyin bilincinde. Lige çok az bir süre kaldı. Burada iyi bir kamp dönemi geçirip çalışmalarımızı adamızda devam ettireceğiz.

Buradaki iklimin Kıbrıs’a oranla soğuk olması bizim için avantaj. Beslenmemiz çok iyi oluşu, sahaların zemininin harika oluşu ve oyuncularımızın hırslı çalışmaları bizi mutlu ediyor ve yeni sezon öncesi umutlandırıyor’’ şeklinde konuştu.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.