İskele göz doldurdu..! (2-0)

FUTBOL

Kartepe’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren L.Gençler Birliği, hazırlık karşılaşmasında Süper Amatör Ligi ekiplerinden Gebze Darıca Kale’yi Şenol ve Adams’ın golleriyle 2-0 mağlup etti.

 




Kartepe’de yeni sezona hazırlanan İskele temsilcisi Larnaka Gençler Birliği, hazırlık karşılaşmasında karşılaştığı Gebze Darıca Kale Spor Kulübü’nü 2-0 mağlup etmeyi başardı.



Karşılaşma boyunca rakibine oranla üstün bir performans sergileyen kırmızı siyahlılar 3 de yabancı oyuncuyu bu karşılaşmada denedi. Karşılaşmanın ilk devresi 0-0’lık eşitlikle sona ererken, Adams’ın 1 şutu üst direkten geri döndü.


İkinci devrede oyuna daha fazla hakim olan Gençler Birliği, 50.dakikada Şenol’un golü ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra daha da rakibinin üzerine gitmeye başlayan Gençler Birliği, 60.dakikada farkı 2’ye çıkardı.



Bu dakikada John’un ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Adams’ın aşırtma vuruşu filelere gidince skor 2-0 oldu ve karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Gençler Birliği karşılaşmayı 2-0 kazandı.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.