İnanç; ‘’En anlamlı maçım olacak’’

FUTBOL

Birinci Lig ekiplerinden Gençlik Gücü’nün genç orta saha oyuncusu Mustafa İnanç, Kıbrıs Kupası 1.tur karşılaşmasında deplasmanda karşılaşacakları Maraş karşılaşması öncesi Arenasporkolik açıklamalarda bulundu. İnanç, futbol hayatına başladığı takıma karşı forma giymenin çok duygusal bir durum olduğunu söyledi.

 




Maraş Gençlik alt yapısında yetişen ve genç yaşta Yenicami’ye transfer olan 18 yaşındaki Mustafa İnanç, iki sezondur kiralık olarak Gençlik Gücü’nde forma giyiyor. Kıbrıs Kupası ilk tur kurasında futbol hayatına başladığı Maraş ile eşleşen Gençlik Gücü’nün genç futbolcusu Mustafa İnanç, Arenasporkolike bu karşılaşma öncesi duygularını anlattı.

‘’Çok özel duygular hissediyorum’’

 ‘’Doğup büyüdüğüm, futbolu öğrendiğim, yaşadığım yere karşı oynamak beni çok heyecanlandırıyor. 5 yıl aradan sonra Maraş’ın sahasında futbol oynayacağım. Bu duygular gerçekten benim için çok özel’’ şeklinde konuştu. Ayrıca genç futbolcu ile eski kulübü Maraş’ın tekrardan ilgilendiği ve devre arasında transferini gerçekleştirmek istediği öğrenildi.

HABER : NECMİ USAL

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.