İki Tarafta Kazanmak İstiyor..!

FUTBOL

K-Pet Süper Ligi’nin 17. Hafta karşılaşmasında ligde düşme hattında bulunan iki takımın mücadelesinde Gençler Birliği İskele Cumhuriyet Stadı’nda Girne Halk Evi’ni konuk edecek. Stadın ışıklandırılma çalışmalarının tamamlanamaması nedeniyle bu akşam oynanması gereken karşılaşma yarına ertelenmişti.

Gençler Birliği 11 puanla 14. Sırada yeralırken bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Teknik direktör Salih Sakallı bire bir rakipleri karşısında galip gelerek orta sıralardan kopmak istemediklerini kaydederek “bu maç bizim için 6 puanlık maç değerinde. Mutlaka kazanmak hedefindeyiz. Oyuncularımız da bu bilinçle sahaya çıkacak ve 3 puanı alacağız” dedi.

8 puanla ligde 15. Sırada bulunan Girne Halk Evi’nde de galibiyet parolası ile maça çıkılacak. Serhat Deniz yönetiminde maça hazırlanan Girne Halk Evi de dipte yalnız kalmaktan kurtulmak ve ligde kalma iddiasını sürdürmek için maça galibiyet için çıkacak.

Serhat Deniz de açıklamasında “bu maç İskele için de bizim için de çok önemli. Dipten kurtularak moral bulacağımız bir maç. Bu nedenle kazanmak için sahaya çıkacağız” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.