Hedefleri Süper Ligte Kalmak..!

FUTBOL

K-pet Süper Lig takımlarından Ozanköy kulübü futbolcuları Ertaç Taşkıran ve Zihni Temelci hafta sonu Cihangir ile oynayacakları maçı ve Süper ligdeki hedeflerini anlattılar

 



Ertaç Taşkıran yaptığı açıklamada “Kötü başladık ama güzel bitecek”

Devre arasında 7 kişi ile yeni bir oluşuma giren Ozanköy kulübü, ilk günlerde takım olamadık. Son haftalarda takım olarak iyi bir duruma geldik ve herkes bir birine alıştı. Bireysel performanslarda iyi sonuçlar almaya başladık. Önümüzde 6 maç var ve 6 maçın maximum kaç tanesini alabilirsek önce play-out sonra süper ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız.

Süper ligde kalacağımıza inanıyorum çünkü herkes düşüşteyken biz güzel sonuçlar almaya başladık ve bu hafta zorlu bir maçımız var. Cihangir ile kendi sahamızda oynuyoruz ve 3 puanla kapatıp en son sıradan kurtulmayı düşünüyoruz. Kötü başladık ama güzel bitecek.

Zihni Temelci ise yaptığı açıklamada ”Süper ligde kalacağımıza inanıyorum”

İlk başta kötü sonuçlar alarak başladık ama hiç bir zaman pes etmedik ve birlikte yine yükselişe geçtik. Süper ligde kalacağımıza inanıyorum ve hafta sonu Cihangir ile zorlu bir maçımız var. Bu maçtan 3 puan çıkarmak istiyoruz ancak zorlu bir maç olacak. Amacımız kalan haftalarda en çok puanı toplayarak ligde kalmak.

Haber : SILAY TAŞKAN

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.