Hascan artık Ocak'ta..!

FUTBOL

K-PET Süper Lig’de ikinci devreye teknik direktör Derviş Kolcu yönetiminde hazırlanan Türk Ocağı, ara transfer döneminde ilk transferini Hascan ile gerçekleştirdi. Bonservisi Yenicami’de bulunan ve ilk devreyi Gençlik Gücü’nde geçiren 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Hascan Kırmaz, Türk Ocağı’na transfer oldu.

 



Mehmet Bolkan’ın teknik adamlıktan ayrılmasından sonra golcüsü Ertaç’ı Ozanköy’e satan Türk Ocağı, Derviş Kolcu’nun göreve gelmesi ile başlattığı transfer çalışmalarında bonservisi Yenicami’de bulunan ve ilk devreyi Gençlik Gücü’nde geçirerek devre arası kadro dışı kalan Hascan Kızmaz’ın transferini bu akşam bitirdi.Hascan yarın Türk Ocağı’nın kampına katılacak.

Sarı siyahlı ekip Rum kaleci Mateou ile de yolları ayırmasından dolayı arayışa girerken Ozanköy’den transfer etmek istediği kaleci Mehmedemin ve Esentepe’den Ali Karal için de girişimlerini sürdürüyor.

Ozanköy’ün, Mehmedemin İlter’e karşılık, Muhammedali Uçar’ı istemesi sonrasında takas görüşmeleri sürerken Ali Karal ve kulübü ile de yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındı. Türk Ocağı yönetimi bugün bu konuda karar verecek.

Malpas Otel’de kampta bulunan Türk Ocağı yarın Küçük Kaymaklı ile bir hazırlık maçı oynayacak. Sarı siyahlı ekip Küçük Kaymaklı’dan Remzi , Çağrı ve Mustafa Gabira ile de görüşmeler yaparken özellikle Remzi’yi kadrosuna katmak istiyor.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.