Hamitköy Gençleri Liderlik Aşkına..! (4-1)

FUTBOL

U21 Ligi’nde Batı Grubunun zirve karşılaşmasında Hamitköy konuk ettiği lider Düzkaya’yı 4-1 mağlup ederek ligin yeni lideri oldu.

 



Yer : Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadı

Hakemler : Eren Zeki Uçar, Eren Erdoğan, Cafer Bayraktar

Hamitköy : Kadir, Micheal, Barış, İbrahim, Ardahan, Berke, Yılmaz, Hüseyin, Mehmet, Hannan, Tahacan

Düzkaya : Soner, Bilal, Berke, Doğukan, Mehmet, Samet, Hüseyin, Emre, Batu, Furkan, Ergün

Goller : 14’Hüseyin Yıldız, 40’Berke Tayançlı, 69’Ardahan Orbay, 82’Micheal Mahmut Çayırcı (Hamitköy), 10’Mehmet Reşat Kuşçu (Düzkaya)

 

Hamitköy U21 Takımı, Batı Grubunun yeni lideri oldu. Kırmızı siyahlılar, 2 puan üzerindeki Düzkaya’yı konuk etti. Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadı’nda oynanan ve kalabalık bir futbol severin takip ettiği karşılaşmayı ev sahibi Hamitköy, yenik duruma düşmesine rağmen 4-1 kazanmayı başararak liderliğe yükseldi.

Karşılaşmanın 10.dakikasında konuk Düzkaya Mehmet Reşat Kuşçu’nun kafa golü ile öne geçerken, ev sahibi ekip bu gole 4 dakika sonra Hüseyin Yıldız’ın kafa golü ile cevap verdi. Eşitliği bulduktan sonra oyuna daha fazla ağırlık veren Hamitköy, 40.dakikada Berke’nin golü ile ilk devreyi 2-1 önde tamamladı.

İkinci devrede de pozisyonlar bulan kırmızı siyahlılar, 69.dakikada Ardahan’ın golü ile rahatladı. 3-1’den sonra oyunun tek hakimi olan Hamitköy, 82.dakikada Micheal Mahmut Çayırcı ile bir gol daha buldu ve maçı da 4-1 kazanarak şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı kayıpsız atlattı. Hamitköy gençleri aldığı bu galibiyetle puanını 27’ye yükseltirken, Düzkaya ise 26 puanda kaldı.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.