Hamitköy Açtı, Lefke Kapattı..!(1-1)

FUTBOL

K-Pet Süper ligin yeni takımı Hamitköy, kendi evinde konuk ettiği Lefke karşısında öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı ve 1-1 beraberliğe razı oldu. Lefke ise zorlandığı maçta maçın son bölümünde bulduğu golle deplasmandan 1 puanla dönmeyi başardı.

YER: Hamitköy Esat Erdoğmuş Stadı

HAKEMLER: Mehmet Sezener, H.Erdem Canaloğlu, Cemal Sarı

HAMİTKÖY: Emre, Halil İbrahim, Hasan, Aksel(DK 78 Mahmut), İbrahim, John Ebuka, Mehmet, Mert, Oshobe, Ömer (DK 69 Hüseyin), Peter.

LEFKE: Mehmet, Armstrong, Yılmaz, Yakup, Aykut, Odafin, Appiah, Fofan a(DK 56 Mustafa), Semih, Kasım (DK 86 Aziz), Tuncay.

GOLLER: DK 36 John Ebuka (Hamitköy). DK 74 Armstrong (Lefke).

7.DK: Tuncay ile sağ kanattan başlayan Lefke atağında bu oyuncunun pasında müsait durumda Appiah’ın vuruşunda top az farkla dışarı gitti.

14.DK: Appiah ile başlayan bir başka konuk takım atağında kendi topu ile ceza alanına giren Appiah’ın vuruşunda kaleci Emre’yi geçen topu savunma son anda uzaklaştırdı.

15.DK: Yeni bir Lefke atağında Kasım’ın vuruşu direkten oyun alanına geri döndü.

22.DK: Hasan ile gelişen ev sahibi takım atağında bu oyuncunun sert vuruşu savunmaya çarparak kornere gitti.

24.DK: Peter ile başlayan Hamitköy atağında bu oyuncunun soldan ortasında kaleci Mehmet topu iki hamlede yatarak önlemeyi başardı.

26.DK: Hasan Akkuyu ile başlayan bir başka Hamitköy atağında bu oyuncunun vuruşunu kaleci Mehmet Özeralp önlemeyi başardı.

36.DK: Organize gelişen ev sahibi takım atağında Aksel’in güzel pasında Ebuka kaleciden sıyrılıp yaptığı vuruşta takımını öne geçiren isim oldu.1-0

39.DK: Lefke takımının kullandığı köşe vuruşunda Appiah’ın ceza alanı dışından vuruşnda top yandan az farkla dışarı gitti.

45+2.DK: Fofana ile başlayan konuk Lefke atağında bu oyuncunun ortasında Kasım’ın müsait durumda kafa vuruşunda top yandan dışarı gitti.

47.DK: Gelişen Lefke atağında Fofana’nın ceza alanı içerisinde vuruşunu savuma son anda kornere çeldi.

64.DK: Lefke kontra atağında Appiah’ın vuruşu direkten geri dönerken, dönen topu takip eden Kasım’ın vuruşu savunmaya çarpıp kornere gitti.

69.DK: Yılmaz ile soldan başlayan Lefke atağında bu oyuncunun ortasında Appiah’ın vuruşunda top kaleci Emre’de kaldı.

74.DK: Sol kanattan çabuk başlayan Lefke atağında yapılan ortayı iyi takip eden Armstrong yaptığı vuruşla topu filelere gönderdi.1-1

82.DK: Lefke savunmasının arkasına atılan topla buluşan Hasan’ın vuruşunda top direğin üzerinden dışarı gitti.

90+5.DK: Yılmaz ile gelişen yeni bir Lefke atağında ceza alanı içinde topla buluşan Aziz’in vuruşunda top direğin üzerinden auta gitti.

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince çalan son düdükle karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.