Gözler Ligde akıllar Kupa’da..!

FUTBOL

Koop Bank Kıbrıs Kupası’nda 2.tur karşılaşmaları nefes kesecek. Yarın başlayacak olan lig maçlarından sonra hafta ortası heyecan yeniden kupaya dönecek. Çok zor eşleşmelerin olduğu 2.turda nefesler tutulmuş durumda.

 



Doğan Türk Birliği-Türk Ocağı Limasol, Küçük Kaymaklı-Lefke, Yenicami-Cihangir gibi dev karşılaşmalar futbol severleri bekliyor.

Lige kupa hedefi ile giren TOL, ezeli rakibi DTB ile karşılaşacak. Ligde oynanan karşılaşmaların birini DTB kazanmış, diğeri ise beraberlikle sonuçlanmıştı.

Başkent temsilcisi Küçük Kaymaklı, sezona 3 kupa ile başlamıştı ancak kötü giden sonuçlar yeşil siyahlıları hedefinden uzaklaştırdı. Bundan dolayı Küçük Kaymaklı kupayı müzesine götürmek istiyor. Forest kupaların takımı Lefke’yi kendi sahasında konuk edecek. Ligde oynanan karşılaşmaların birini Lefke, birini KK kazanmıştı.

Şampiyonluğu büyük oranda garantileyen Yenicami, kupayı müzesine götürmek isteyen Cihangir’i ağırlarken, GAÜ Çetinkaya da kupanın sürpriz ekibi Akova’ya konuk olacak. Bölge derbisinde ise ligde kalmak için çırpınan Mormenekşe ile kupaya odaklanan Gençler Birliği kozlarını paylaşacak.

Ligde kalma hedefinde olan Dumlupınar ile GG 2.turda karşılaşırken, batının 2 güçlü ekibi Yalova ile Binatlı da kupada kozlarını paylaşacak.

HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.