Görneç ve Göçmenköy siftah peşinde..!

FUTBOL

K-Pet Birinci Ligin üç haftası geride kalırken, ligin dibinde yer alan iki takım Göçmenköy ve Görneç, dördüncü hafta karşılaşmasında kötü gidişe dur demek için bir araya gelecek. Göçmenköy ve Görneç Teknik Direktörleri verdikleri demeçte kara bulutun bir an önce takım üzerinden gitmesi gerektiğini vurguladı.

 

Görneç Teknik Direktörü Hüseyin Cantürk kendi sahalarında oynayacakları Göçmenköy maçı öncesi verdiği demeçte, kalan 3 hafta adına beklentilerin dışında olduklarını ancak ne olursa olsun, bu haftayı kayıpsız geçmek zorunda olduklarını belirtti. Beraberliğin dahi geçerli olmadığı Göçmenköy maçını oynayacaklarını belirten Görneç Teknik Direktörü Hüseyin Cantürk, kara bulutun tamamen gitmesi gerektiği haftayı iyi değerlendirmek istediklerine vurgu yaptı. Sezon öncesi takımda büyük bir değişim gerçekleştiğini belirten Cantürk, uyum sorununu ise henüz daha üzerlerinden atamadıklarının altını çizdi.

Göçmenköy Teknik Direktörü Ali Özçalışkan ise Görneç maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın iyi bir oyuncu grubundan oluştuğunu kadro ile bulunan konumun ise aynı değerde olmadığını belirtti. Zor 3 haftayı geride bıraktıklarını ancak istenilen noktada olmadıklarını, önlerinde zorlu Görneç deplasmanı öncesi puan hesaplarının yapıldığını vurguladı. Son 3 haftada puanla tanışamamalarına rağmen iyi oyun ortaya koyduklarını da belirten Ali Özçalışkan, zorlu Görneç deplasmanına puan için gideceklerinin altını çizdi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.