Gönyeli Yükseliyor, Binatlı Eriyor..! (3-1)

FUTBOL

K-Pet Süper ligde ligin flaş takımı Gönyeli, konuk ettiği Binatlı’yı rahat bir oyundan sonra 3-1 mağlup ederek puanını 19 yaptı ve orta sıralarda kendine yer buldu. Binatlı ise birçok oyuncusundan eksik çıktığı maçta rakibine direnemedi ve sahadan yenik ayrılarak 10 puanda kaldı.

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Serhan Şimşek, Ali Akçınar, Ali Karahasan

Gönyeli: Kemal, Menteş, Eray, Talat, Mehmet Barkınay, Kemal Varan (DK 76 Fikret), Chrıstıan (DK 80 Kahraman), Raif, İbrahim (DK 66 İsmet), Folley, John Okoli.

Binatlı: Salih, Burak (DK 89 Eray), Yunus, Hüseyin, Israel, Kehınde, Abdullah, Alaaddin, Mehmet Ali (DK 75 Hasan), Mustafa, Barkın (DK 37 Sertaç).

Goller: 2.Dk Chrıstıan, 47.Dk Kemal Varan, 59.Dk John Okolı (Gönyeli) 75.Dk Mustafa Süzgen (Binatlı)

2.DK: Sol kanattan gelişen etkili Gönyeli atağında İbrahim Öksüzoğulları’nın ortasında ceza alanı içerisinde Chrıstıan yaptığı vuruş sonrası takımını öne geçiren isim oldu.1-0

12.DK: Gelişen konuk Binatlı atağında ceza alanı içerisinde Mehmet Ali’nin vuruşunda top direğin yanından auta gitti.

37.DK: Gelişen Gönyeli atağında ceza alanı dışından Folley’in yaptığı sert ve düzgün vuruşta top direğin üzerinden az farkla dışarı gitti.

43.DK: Gönyeli takımının kullandığı köşe vuruşunda yapılan ortada Mehmet Barkınay’ın vuruşunu kaleci Salih bir kez daha kornere çeldi.

45+1.DK: Gönyeli kontra atağında savunmadan iyi sıyırılan Okoli’nin kaleci ile karşı karşıya pozisyonda yaptığı vuruşu kaleci Salih önemeyi başardı.

46.DK: Gelişen Gönyeli kontra atağında Chrıstıan’ın pasında Folley’in sert vuruşunu kaleci Kemal kornere çedli.

47.DK: Gönyeli takımının kullandığı köşe vuruşunda yapılan ortada Kemal Varan kafa vuruşu ile farkı ikiye çıkardı.2-0

53.DK: Yeni bir Gönyeli atağında Kemal’ın pası ile topla buluşan Okoli’nin kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu önce kaleci Salih, sonrasında ise savunma uzaklaştırdı.

59.DK: Yeni bir ev sahibi Gönyeli atağında John Okoli’nin ceza alanı dışından yaptığı akıl dolu vuruşta fark üçe çıkdı.3-0

71.DK: Raif ile başlayan Gönyeli atağında bu oyuncunun pasında Folley’in ceza alanı içerisinde yaptığı vuruşu kaleci Salih kornere çeldi.

75.DK: Gelişen Binatlı atağında Gönyeli ceza alanı içerisinde topla buluşan Mustafa Süzgen yaptığı vuruş sonrası farkı ikiye indiridi.3-1

Karşılaşma bu skoral sona erdi ve Gönyeli yükselişini Binatlı düşüşünü sürdürdü. 

Fotolar : Cemil Garip 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.