Gönyeli için kenetlendiler..!

FUTBOL

K-Pet Birinci Ligde Gönyeli yönetim Kurulu ile anlaşma sağlayan teknik direktör Ali Volkan dün resmi belgeye imza attı. Dün Lefkoşa’da Simit Saray’ında yapılan basın toplantısında başkan Sanlı Çoban, Asbaşkan Erdinç Küçükuncular ve teknik direktör Ali Volkan hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundular.

 




Gönyeli Kulüp Başkanı Sanlı Çoban Gönyeli kulübünün sahipsiz kalmaması için ellerini taşın altına koyduklarını belirterek “küçük büyük herkes, herkesimden insan Gönyeli’ye sahip çıkmak için elini taşın altına koydu. Ne olduğumuzu biliyoruz. Önümüzdeki 5 maçlık seri çok zor ve çok önemli. Hedefimiz devre arasına kadar en az zararla atlatmak” dedi.

Gönyeli Kulüp Asbaşkanı Erdinç Küçükuncular da bir dönem yöneticilik yaptığı Gönyeli’de Sanlı Çoban’ın kendisini aradığını ve “sana ihtiyacımız var” dediğini belirterek “beni çağırdılar bende hiç düşünmeden geldim. Etik kurallar çerçevesinde Gönyeli’de ne yapılması gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Teknik direktörlük görevini üstlenen Ali Volkan ise konuşmasında gönlünde üç kulübün yerinin ayrı olduğunu belirterek Yenicami’de futbola başladığını Gençlik Gücü’nde tecrübe kazandığını ve Gönyeli’de parladığını belirterek “bu üç kulübümüzün yeri ayrıdır. Bunlardan herhangi birisi beni çağırdığı zaman iki elim kanda olsa koşa koşa giderim ve ömrümün sonuna kadar da gideceğim” dedi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.