Gönyeli, BÜY’nu Ateşle Oynamaya Bıraktı..! (4-1)

FUTBOL

K-Pet Süper ligde orta sıralarda yer alan ligin flaş takımı Gönyeli, son haftalarda ligin alt bölümüne doğru gerileyen Baf Ülkü Yurdu’nu 4-1 mağlup ederek puanını 32 yaptı. Baf Ülkü Yurdu ise önemli 4 oyuncusundan yoksun çıktığı maçtan farklı mağlup olarak 26 puanda kaldı. BÜY’nun 2 golü kendi kalesine atması ise maçın en dikkat çeken olayı idi.

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadyumu

Hakemler: Evren Karademir, Engin Akkagün, Halil Erdem Canaloğlu

Gönyeli: Kemal, Talat, Süleyman, Kehinde, Christian, İbrahim, Raif (72.Dk Kahraman) John Okoli (85.Dk Veli) Fikret (78.Dk Serkan)

Baf Ülkü Yurdu: Erdoğan, Lawal, A.Hatay, Fikri, İ.Hatay, Konkoni, Tahsin, Azat, Hasan(70.Dk Görkem) Ömer Ulaş (60.Dk Onur) Mustafa (33.Dk Metin)

Goller: 2.Dk Lawal (KK), 10.Dk Talat, 60.Dk Okoli(P), 90+1.Dk Fikri (KK) (Gönyeli) 89.Dk Lawal (BÜY)

Haftanın önemli karşılaşmasında kazanan Gönyeli çok rahat nefes alırken BÜY play-out tehlikesi yaşamaya başladı.

2.DK: Sol kanattan İbrahim’in ortasında Lawal topu uzaklaştırmak isterken ters bir kafa vuruşuyla Erdoğan’ı aşırttı ve bu gol Gönyeli’yi 1-0 öne geçirdi.

10.DK: Paslaşarak kullanılan kornerde Kemal’ın ortasında arka direkte uygun durumda Talat’ın kafa vuruşu kaleci Erdoğan’ın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu. 2-0

60.DK: Ani gelişen Gönyeli atağında Fikret topu getirdi ve Okoli’yi aktardı. Okoli rakibinden önce davranarak topa sahip oldu ve sıyrılmak isterken yerde kaldı. Evren Karademir tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Okoli yerden düzgün bir vuruşla farkı 3’e çıkardı. 3-0

89.DK: Sağ kanattan yapılan ortada Hafiz topu geriye çıkardı, Lawal bekletmeden sol ayağıyla yaptığı vuruşla güzel bir gole imza attı.

90+1.DK: Rakibinden topu söken Kahraman’ın harika pasıyla buluşan Serkan’ın vuruşunda top yan kale direğinden döndü ancak top Fikri’ye çarparak gol çizgisini geçti. 4-1

Karşılaşma 4-1 Gönyeli galibiyetinde sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.