Gönyeli Attı, GG Baktı..! (0-4)

FUTBOL

K-Pet Süper Ligde alt sıralardan uzaklaşmak isteyen G.Gücü ile Gönyeli arasındaki mücadelede Gönyeli sahada istediklerini yapınca 4-0 galip gelerek çok kritik 3 puanın sahibi oldu. G.Gücü ise mağlubiyet serisine devam ederek kurtuluşunu mucizelere bıraktı.

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadyumu

Hakemler: Fehim Dayı, Hakan Gök, Fatih Bardakçıoğlu

Gençlik Gücü: Raif, Aşkın (DK 46 Tayfun) Ümitcan, Erdoğ, Hacı (DK 46 Cahit) Erin, Berke, Lawrence (DK 87 Mahmut) Boateng, Kalonji, Olıver.

Gönyeli: Kemal, Azat, Eray (DK 89 M.Barkınay) Mahmut, Kahraman, Raif (DK 66 Süleyman) Yağış, Tufan, Chrıstıan, Sylla, Felix (DK 83 Tunahan).

Goller: DK 10,56 Sylla, DK 47 Felix, DK 90+4 Mehmet Barkınay (Gönyeli)

K-Pet süper ligde ligin dibinde haftanın maçı Atatürk stadında oynandı.

Karşılaşmayı 4-0 kazanan Gönyeli üst üste ilk kez 2.galibiyetini aldı. 

8.DK: Çabuk gelişen Gençlik Gücü atağında Berke’nin vuruşunu kaleci Kemal önlemeyi başardı.

10.DK: Kalabalık adamla gelişen Gönyeli atağında uzak mesafeden Sylla’nın vuruşunda top filelere gidince konuk takım öne geçti.0-1

17.DK: Gönyeli kontra atağında savunma arkasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya kalan Sylla’nın vuruşunu kaleci Raif önledi.

32.DK: Bir başka etkili Gönyeli atağında Felix’in ceza alanı dışından sert ve etkili vuruşunu kaleci Raif çift yumrukla önledi.

35.DK: Gönyeli’nin yakaladığı bir başka kontra atakta savunma arkasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya pozisyonda Yağış’ın vuruşunda top yandan az farkla dışarı gitti.

37.DK: Gönyeli’nin kazandığı serbest vuruşta Raif’in uzak mesafeden kaleye gönderdiği topu Raif yumrukları ile önlemeyi başardı.

47.DK: Gönyeli’nin etkili kontra atağında topa iyi hareketlenen Felix rakibinden sıyrılıp yaptığı vuruşta topu kaleci Raif’in altından filelere göndererek farkı ikiye çıkardı.0-2

52.DK: Raif ile sağ kanattan başlayan konuk takımın yeni bir atağında bu oyuncunun ortasında arka direkte Kahraman’ın yaptığı kafa vuruşunda top direğin üzerinden az farkla dışarı gitti.

56.DK: Raif ile başlayan bir başka Gönyeli atağında bu oyuncunun ara pasında ceza alanı içerisinde topun gelişine iyi vuran Sylla kendisinin iki takımının üçüncü golünü Gençlik Gücü filelerine gönderdi.0-3

70.DK: Ender gelişen ev sahibi Gençlik Gücü atağında uzak mesafeden Berke’nin vuruşunu kaleci Kemal ayni güzellikte kornere çeldi.

72.DK: Bir başka Gençlik Gücü atağında Kalonji’nin ceza alanına girer girmez vuruşunda top yandan az farkla auta gitti.

90+4.DK: Gönyeli’nin sağdan geliştirdiği yeni bir atakta Tufan’ın ortasında Mehmet Barkınay yaptığı kafa vuruşu ile topu filelere göndererek maçın skorunu tayin etti.0-4

Karşılaşma bu skorla sona erdi ve Gönyeli yükselişe GGdüşüşe devam etti. 

FOTOLAR: CEMİL GARİP 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.