Gönüllerin Şampiyonu, İskele’den mutlu son..!(5-2)

FUTBOL

Süper ligde Şampiyonluğu son haftalara kadar kovalayan ancak 2 hafta havlu atan G.Birliği ligin son maçında, ligde son haftalarda kalan Değirmenlik’i 5-2 mağlup ederek ligi başarılı bir şekilde sonlandırdı.

 






Yer: İskele Cumhuriyet stadı

Hakemler: Hasan Eriş, Ferhat Tuna, Davut Cankurt

G.Birliği: Ali, Abbas (Şenol), Tacettin, Mehmet, Salih (Osman), Yakubu, Sinan, Emir, M.Aylanç, İbrahim (Abdullah), Ammanuel

Değirmenlik: Halil, Gençali, Parpas, Kaan, Yues (Reşit), Celal, Ümitcan (Hasan), Viktor, Yusuf (Burçin), Besim, Latif




İskele cumhuriyet stadında oynanan maçın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı. Maçın henüz daha 2 dakikasında gelişen Değirmenlik atağında Viktor topu filelere gönderdi ve takımını deplasmanda 0-1 öne geçirdi.

19.dakikada gelişen G.Birliği atağında yapılan ortayı Ammanuel kafa ile filelere gönderdi ve skoru 1-1 yaptı. Maçın ilk yarısı bu skorla bitmesi beklenirken 44.dakikada gelişen G.Birliği atağında sahneye yine Ammanuel çıktı ve attığı golle takımını soyunma odasına 2-1 galip gitmesini sağladı.

 52.dakikada gelişen Değirmenlik atağında kazanılan penaltı atışını Kaan kullandı ve topu ağlara göndererek skoru 2-2 yaptı.

61.dakikada gelişen bir başka G.Birliği atağında Tacettin attığı golle takımının 3-2 öne geçmesini sağladı.

64.dakikada günün başarılı ismi Ammanuel 3.kez sahneye çıktı ve kazanılan penaltı atışını gole çevirerek skoru 4-2 yaptı.

Bu dakikada Değirmenlik’ten Gençali topu elle kestiği için kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Maçın 85.dakikasında ise yine günün bir başka başarılı ismi Tacettin kendisinin 2. Takımının 5.golünü atarak skoru 5-2 yaptı ve karşılaşmada bu skorla sona erdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.