Goller Heves ve Nefes için..!

FUTBOL

Golcü futbolcu Hüseyin Küsbeci, Gönyeli karşısında 65 ve 73’üncü dakikalarda attığı iki golü Gizem - İsmail Soydan çiftinin dünyaya getirdiği ikiz çocuklar Heves ve Nefes’e armağan etti

 






K-Pet 1’inci Ligi’nin başarılı takımlarından Gençlik Gücü’nün rakibi Gönyeli karşısında elde ettiği galibiyete en çok sevinen İsmail Soydan oldu.

İsmail Soydan, eşi Gizem Soydan’ın 20 Nisan 2016’da tarihinde gerçekleştirdiği doğumda dünyaya gelen ikiz kız çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı.

Bu mutluluğu bebekleri için gol atarak taçlandırmak isteyen İsmail Soydan, 2-3 kez kaleyi denemesine rağmen arzu ettiği gol veya golleri kaydedemedi. Ancak takım galibiyetinin, kendisinin gol atmasından daha önemli olduğunun bilinci içerisinde oynadı ve arkadaşlarına gol pası vermeyi başardı.

Gönyeli karşısında 65 ve 73’üncü dakikalarda attığı iki golle İsmail Soydan’ın imdadına yetişen golcü futbolcu Hüseyin Küsbeci oldu. Küsbeci takım arkadaşı İsmail Soydan ile birlikte bebek sallama hareketi yaparak, gollerini ikiz çocuklar Heves ve Nefes’e armağan etti.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.