Göktaş Öneriye Karşı Çıktı..!

FUTBOL

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği Başkanı Süleyman Göktaş önceki gün gerçekleştirilen Futbol Federasyonu genel kurulunda 14 kulübün sunduğu A lisans antrenörlerin Süper Lig’de görev yapması yönündeki talebin uygun bir talep olmadığını söyledi.

Göktaş mevcut durumda bunun mümkün olmadığını belirterek “Böyle bir olgunun gerçekleşmesi uygun bir durum değildir “ dedi.

“Eğitim başlar sonra eğitime katılanlara çalışma izni verilir” diyen Göktaş geçmişte de Futbol Federasyonu’nun bu uygulamayı yaptığını söyledi.

Süleyman Göktaş bunun kabul edilmesi durumunda futbolun büyük darbe alacağını belirterek “ülkedeki futbol katledilsin isterlerse bu uygulamayı yapsınlar” dedi.

Antrenörler Derneği başkanı Süleyman Göktaş yönetmelik değiştirmenin tehlikeli olduğunu söyleyerek “Uluslararası normlara uygun olmaz” UEFA’da FIFA’da bu uygulamalar yapılır” dedi.

Göktaş bu uygulamanın Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu tarafından da kabul edilmemesinin sevindirici olduğunu belirterek “futbolun ilerlemesini ve gelişmesini isteyen herkes bu öneriyi kabul etmez” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.