Göçmen 2.Devre Vurdu Kaçtı..! (1-2)

FUTBOL

K-Pet 1.Lig’deüçüncü hafta karşılaşmasında zirvenin iddialı takımlarından Göçmenköy deplasmanda Bostancı Bağcıl’ı 2-1 mağlup etti ve üst sıralara tırmandı. B.Bağcıl ise kendi evinde mağlup olarak orta sıralarda kaldı.

Yer: Bostancı Bağcıl Stadı

Hakemler: Emre Öztaşlı, Özal Çağlayan, Ahmet Özkurtuluş, Mustafa Öztugay

Bostancı Bağcıl: Ahmet Vatansever, Ahmet Zaifoğlu, İsaac, Fırtına(Emre), Mehmet Şimşek(Doğukan), Prince, Cenker, Özner, Kemal, Zekai, Serdar

Göçmenköy: Okan, Mustafa Kermeoğlu, Mevlüt(Beytullah), Rifat, Reşit, Arda, Mustafa Ayker, Mehmet Göçben(Kadir), Buğra(Salih), Mustafa Arnavut, Kemal Uçaner

Goller: 32.Dk Justice (B.Bağcıl), 59.Dk Buğra Barın, 65.Dk İsaac (KK) (Göçmenköy)

Ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden Göçmenköy, zorlandığı ve geriye düştüğü maçta rakibi Bostancı Bağcıl’ı 2-1 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmanın İlk devresinde karşılıklı ataklar vardı. Maçın 28.dakikasında gelişen ev sahibi ekip Bağcıl atağında Justice’nin attığı gol ile 1-0 öne geçti ve devre bu skorla sona erdi.

İkinci devrede oyuna ağırlığını koyan Göçmenköy, 59.dakikada geliştirdiği atakta Buğra Barın attığı golle takımını beraberliğe taşıdı ve skor 1-1 oldu.

Maçın 65.dakikasında yeni bir Göçmenköy atağında B.Bağcıl oyuncusu İsaac’ın kendi kalesine attığı golle Göçmenköy’ün maçta 2-1 öne geçmesini sağladı.

Karşılaşmada Göçmenköy’ün 2-1 üstünlüğü ile son buldu. Göçmenköy aldığı bu galibiyetle puanını 6’ya çıkarırken, Bağcıl ise 3 puanda kaldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.