Girne derbisinde Halk Evi, düz geçti..! (2-1)

FUTBOL

K-Pet Birinci Lig’de 13.hafta karşılaşmasında Girne Halk Evi, konuk ettiği Düzkaya’yı 2-1 mağlup etti ve ilk devreyi lider tamamlamayı başardı. GHE’ne galibiyeti getiren golleri penaltıdan Yankı ve Özgür Ongun kaydederken, Düzkaya’nın tek golü ise Türkay’dan geldi.

 




YER: Girne 20 Temmuz Stadı

HAKEMLER: Osman Özpaşa, Mustafa Torun, Ali Orçam

GHE: Burak, Hasan, Talip,Uğurcan, Raif, Şenol, Çağakan, Ufuk(Hüseyin Sarro 59 dk.), Özgür, Yankı (Osman 85 dk), Salahi

DÜZKAYA: Ali, Onur, İbrahim,Türkay, Serkan(74DK. Öncel), Hüseyin, Salih, Serdar(88dk. Bayram), Hüseyin Türk,Uğur(70Dk. Umar),Yağış

GOL: 49 Yankı(pen) 72 dk. Özgür (GHE),56dk Uğur (Düzkaya)

KIRMIZI KART: 83dk. Onur(Düzkaya)

 

Girne 20 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşmada ilk devre orta saha mücadelesi şeklinde geçti ve 0-0’lık eşitlikle sona erdi

16 DK. Şenol, Düzkaya ceza alanına taşıdığı topta sert vuruşu az farkla auta gitti.

30dk. Girne Halk Evi ceza alanı içinde yaşanan karambolde Yağış çok sert vurdu Ve kaleci Burak topu son anda kornere çelmeyi başardı.Karşılaşmanın ilk devresi 0-0 eşitlikle tamamlandı.

49.dakikakada Girne Halk evi takımından Uğurcan, Düzkaya ceza alanına girdiği pozisyonda top Onur'un eline çarptı ve Orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Yankı'nın kullandığı atış ağlarla buluştu.(1-0)

56dk. GHE ceza alanı içinde yaşanan karambolde top Uğur'un önünde kaldı Uğur sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara göndermeyi başardı.(1-1)

68dk. Özgür ceza alanı içinde müsait durumda yaptığı vuruşta kaleci Ali mutlak bir gole izin vermeyerek topu kornere çelmeyi başardı.

72dk. Şenol'un ara pasında Özgür topla buluştu düzgün bir vuruşla topu ağlara göndermeyi başardı.(2-1)

83.dk Şenol orta sahadan gönderilen uzun topla kaleye gitmek isterken Onur tarafından çekilmesi sonucu yerde kaldı. Son adam değerlendirmesi sonucu kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Girne Halk Evi aldığı bu galibiyetle ilk devreyi maç fazlasıyla lider tamamladı.

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.