Gençlik Gücü’nde Keyifler Yerinde..!

FUTBOL

Süper Lig ekiplerinden Gençlik Gücü’nün hazırlık kampı keyifli geçiyor.

Kamp çalışmaları için geçtiğimiz gün adadan ayrılarak İzmit-Kartepe’ye giden başkentin yeşil beyazlı ekibi Gençlik Gücü’nde çalışmalar yoğun bir tempoda devam ederken oyuncuların antrenmanlardaki performansı dikkat çekiyor. Başkent temsilcisi günü çift idmanla tamamladı.

Sabahleyin daha fazla güç, dayanıklılık ve çabukluk antrenmanına ağırlık veren Teknik Direktör Niyazi Göksun, akşamüzeri ise topla taktik çalıştı. Şut çalışması ve çift kale de yapan Gençlik Gücü’nde kaleciler Raif Pehlivan ve Seyit Geçici yaptıkları kurtarışlarla dikkat çekti. Gençlik Gücü’nün kamp boyunca hazırlık maçı yapıp yapmayacağı belirsizliğini koruyor.

Genç oyuncular hırslı

Gençlik Gücü’nde Kartepe Kampı’nın kadrosunda yer alan genç oyunculardan Sezgin Dağ, Hüseyin Paşa, Attila Topaloğlu, Hasan Çirkin ve Seyit Geçici gibi oyuncular antrenmanlarda gösterdikleri hırs ve etkili performanslarıyla dikkat çekiyorlar. Sezgin ve Seyit geçtiğimiz sezon zaman zaman yeşil beyazlı formayı giyerken, Hüseyin Paşa Yenicami’den kiralandı. Attila ve Hasan Çirkin ise alt yapıdan A takıma yeni dahil olan gençler olarak dikkat çekiyor.

NECMİ USAL (İzmit-Kartepe)

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.