Genç golcüler yükselişte..!

FUTBOL

Ülkemizin gelecekteki golcüleri arasında gösterilen ve umut vaat eden Küçük Kaymaklı futbolcusu Remzi Betmezoğlu ile Doğan Türk Birliği futbolcusu Selim Saygı, başarılı performansları ile dikkat çekiyor. Ligde geride kalan 22 haftada Remzi’nin 6, Selim’in ise 5 golü bulunuyor.

 



Ülkemizin gelecek vaat eden golcüleri arasında gösterilen Remzi ve Selim, göz doldurmaya devam ediyor. Bu sezon başında a takıma kazandırılan ve birçok karşılaşmaya ilk 11’de sahaya çıkan Küçük Kaymaklı futbolcusu Remzi Betmezoğlu, ligde 6 ve kupa maçlarında da 2 olmak üzere toplam 8 gole imza attı. Güçlü fiziği, hızı ve son vuruşlardaki becerisiyle dikkat çeken 20 yaşındaki futbolcu son olarak Türk Ocağı ile oynanan lig karşılaşmasında da rövaşata gol atarak taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin alkışını aldı.

Bir diğer gelecek vaat eden golcümüz ise Doğan Türk Birliği’nin genç yeteneği Selim Saygı. Sarı lacivertlilerin alt yapısından yetişen ve 3 sezondur A takım kadrosunda yer alan Selim, bu sezon ilk 11’de çok fazla şans bulamamasına rağmen ligde 5 ve kupa maçlarında da 1 gol atarak toplamda rakip fileleri 6 kez sarstı. Bitmek bilmeyen enerjisi, son vuruşlardaki becerisi ve tekniği ile bilinen 19 yaşındaki futbolcu, son olarak geçtiğimiz gün oynanan Gaü Çetinkaya karşılaşmasında takımının ilk golünü atmıştı.

HABER : NECMİ USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.