Geçitkale Takibini Sürdürüyor..! (1-3)

FUTBOL

BTM 1.Lig Kırmızı grupta 6 puanla lige tutunma mücadelesi veren Yarköy, grubun ikincilik iddiası bulunan ekibi Geçitkale’ye 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Yer: Akova Eray Vudalı Stadı

Hakemler: Ömer Doğru, Özal Çağlayan, Halil Erdem Canaloğlu

Yarköy: Murad, Ekrem, Ahmet, Osman(25.Dk Barış)Mehmet, Ekrem, Mustafa, Doğuş(30.Dk Kayabey)Yunus, M.Baydoğan, Kadir(55.Dk Samet)

Geçitkale: Gürcan, Rifat, Akın, Ali, Batuhan, Hüseyin, Vedat(75.Dk Osman) Özbay, Koray, Efe(53.Dk Onurhan)Hasan(65.Dk H.Yeşilbaş)

Goller: 86.Dk Ekrem(Yarköy)23.Dk Vedat, 48.Dk Rifat, 77.Dk H.Yeşilbaş (Geçitkale)

23.dakikada Geçitkale’nin hızlı geliştirdiği atakta top Vedat’ın önünde kaldı ve Vedat güzel bir vuruşla topu ve kaleciyi ayrı köşelere yollayarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

24.dakikada ev sahibi Yarköy’den Ekrem Çakıral kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı topu Geçitkale kalecisi Gürcan güzel çıkardı.

30.dakikada konuk takımdan Efe uzak çaprazdan sert bir şut gönderdi top direğe vurarak dışarıya gitti.

48.dakikada Geçitkale Rifat Emirhan’ın orta sahadan alıp sürüklediği top ile ceza sahasına girdi ve çok güzel ve düzgün bir şut ile takımını deplasmanda 2-0 öne geçirdi.

77.dakikada gelişen Geçitkale atağında Hüseyin Yeşilbaş altı pas çizgisi üzerinde topla buluştu gelişine sert ve düzgün bir vuruşla takımını 3-0 öne geçirdi.

86.dakikada Alp’in ara pasına hareketlenen Ekrem topu önünde buldu güzel bir vuruşla farkı 2 ye indirdi 3-1 başka gol olmayınca karşılaşmayı Geçitkale 3-1 kazanarak grup ikinciliği adına önemli bir üç puan almış oldu.

HABER VE FORO: MAHMUT ODACI

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.