Gazafana’dan U Dönüşü..! (2-1)

FUTBOL

K-Pet 1.ligde zirveye oynayan Ozanköy, orta sıralarda yer alan B.Bağcıl karşısında yenik duruma düşmesine rağmen maçı 2-1 kazanmayı bildi ve puanını 30 yaptı. B.Bağcıl ise eli boş dönerek 19 puanda kaldı.

Yer: Ozanköy Mustafa Özkayım Stadı

Hakemler: İsfendiyar Açıksöz, Hakan Gök, Ali Karahasan

Ozanköy: Feyyaz, Hasan, Saydam (90.Dk Nedim), Bekir, Yulıan, Aytun, Aksel, Gökhan (50.Dk Özcan), Lawrence (77.Dk İsmail), Mustafa, Ersal

B.Bağcıl: Ahmet, A.Zaifoğlu, Issac, Cemal(46.Dk Prınce), Fırtına, Justıce, Kemal (50.Dk H.Küspeci), Armstrong (30.Dk M.Şimşek), Arda, Jeffrey, Zekai

Goller: 39.Dk Hasan, 45.Dk Aytun (Ozanköy) 23.Dk Justıce (B.Bağcıl)

Karşılaşmanın ilk devresinde çekişme ve heyecan vardı.

23.dakikada gelişen B.Bağcıl atağında takımın önemli oyuncusu Justıce sahneye çıktı ve kazanılan frikikte attığı şık golle takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra Ozanköy atakları sıklaştı ve 39.dakikada gelişen Ozanköy atağında ceza alanı içerisine yapılan ortaya iyi yükselen Hasan Yanaroğlu attığı golle skoru 1-1 yaptı.

Maçın ilk devresi bu skorla bitmesi beklenirken, 45.dakikada gelişen Ozanköy atağında Aytun güzel bir vuruşla ilk yarının skorunu belirleyen golü attı ve devre Ozanköy’ün 2-1 üstünlüğünde son buldu.

2.devrede her iki takımda skoru değiştirme adına yaptıkları ataklarda sonuç alamadılar ve maç ilk devrede atılan gollerle 2-1 Ozanköy’ün üstünlüğünde son buldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.