Garava’da ‘’ESİN’’ti Var..! (1-0)

FUTBOL

K-Pet Süper Ligde orta sıralarda yer alan Merit Alsancak Yeşilova ile Lefke arasındaki mücadeleden 1-0 galip ayrılan Merit Alsancak Yeşilova, art arda 3.galibiyetini alarak puanını 32 yaptı. Lefke 2.devrede art arda aldığı galibiyetlerden sonra dün kaybederek 31 puanda kaldı.

Yer: Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı

Hakemler: İsfendiyar Açıksöz, Emre Çevikdal, Yusuf Bakar

Merit Alsancak Yeşilova: İrfan, Mustafa, Vakkas, Mejdi, Binya, Memduh, Yasin, Esin (74.Dk Billy) Hamis (54.Dk İlyas) Makoun, Burak (69.Dk Ulaş)

Lefke: Mehmet, M.Volkan, Botanle, Candy, Aykut, Yakup, Emeka, Yılmaz (89.Dk Kaan) A.Özbahar, Kasım, Semih (70.Dk Yusuf)

Golller: 28.Dk Esin Sonay (Merit Alsancak Yeşilova)

7. dakikada gelişen Yeşilova atağında Burak ceza alanı içinde kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen vuruşunda kaleci İrfan ayakları ile topu kornere attı.

22. dakikadaki sol taraftan gelişen atakta Yılmaz’ın ortasında defanstan seken topa Kasım penaltı noktasından istediği gibi vuramadı ve top kaleci İrfan’da kaldı.

28. dakikada Merit Alsancak Yeşilova öne geçti. Hamis’in soldan ortasında Lefke defansı adeta topu seyretti. Bu topu iyi takip eden Esin kafa ile topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

43. dakikada Lefke’den Candy’nin ceza alanına gönderdiği topta kaleci İrfan boşa çıktı. Sahipsiz kalan topa Mejdi ile birlikte Yılmaz koştular. Mejdi topu uzaklaştırırken Yılmaz kısa süreli bir sakatlık geçirdi.

65. dakikadaki Lefke atağında Yılmaz’ın soldan getirdiği topa Kasım ceza alanı içinden kötü vurdu ve üstten dışarı attı.

68. dakikada Lefke’den Yılmaz’ın kullandığı kornerde Botanle’nin kafa vuruşunda top önce üst direğe sonra kale çizgisine vurduktan sonra kaleci İrfan topa sahip oldu.

82. dakikadaki atakta Candy’nin pasında yine Kasım topla rakip ceza alanına girdi. Topu fazla sürünce defans ona şut şansı tanımadı ve topu kornere attı.

85. dakikada Lefke’den Uzor’un şutunda top defanstan döndü. Dönen topa bu kez Kasım sert vurdu, top kaleci İrfan’ın kucağında kaldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.