Galatasaray'ın Konuğu Barcelona..!

FUTBOL

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçında bugün İspanyol ekibi Barcelona'yı konuk edecek. Deplasmanda rakibi ile 0-0 berabere kalan sarı-kırmızılılar, rövanşı kazanması halinde adını çeyrek finale yazdıracak.

UEFA Avrupa Ligi'nde 0-0 biten maçın rövanşında Barcelona'yı ağırlayacak olan Galatasaray'da hedef çeyrek finale yükselmek.

Galatasaray ile Barcelona'nın karşı karşıya geleceği zorlu 90 dakika Nef Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak. Mücadelede İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Orsato düdük çalacak. Orsato'nun yardımcılıklarını Alessandro Giallatini ve Fabiano Preti yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olacak.

Karşılaşmada galibiyet alacak takım adını çeyrek finale yazdıracak. Karşılaşma berabere bitmesi durumunda atılan gol sayısı dikkate alınmadan uzatmaya gidecek. Bu bölümde de eşitlik bozulmazsa turu geçen takımı penaltılar belirleyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Feghouli, Babel, Kerem, Muhammed

Barcelona: Ter Stegen, Dest, Pique, Eric Garcia, Jordi Alba, De Jong, Pedri, Gavi, Adama Traore, Ferran Torres, Aubameyang 

Galatasaray, Avrupa'da 302. randevuda

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında çıktığı 301 müsabakanın 106'sından galibiyetle ayrıldı. 114 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 81 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Avrupa arenasında rakip fileleri 400 kez havalandıran sarı-kırmızılılar, kalesinde ise 446 gole engel olamadı.

"Kupa 2"de 92. randevu

Galatasaray, Avrupa'nın 2 numaralı kupasında 92. kez mücadele edecek.

UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi adlarıyla düzenlenen organizasyonda 91 maça çıkan sarı-kırmızılılar, 36 galibiyet, 31 beraberlik ve 24 yenilgi yaşadı. Galatasaray, söz konusu maçlarda 141 gol atarken, kalesinde ise 111 gol gördü.

Barcelona ile 10. randevu

Galatasaray ile Barcelona, tarihlerinde 10. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında yapılan 9 maçta Galatasaray 1 kez galip gelirken Barcelona 5 kez sahadan üstün ayrıldı. Üç müsabaka ise beraberlikle tamamlandı.

Galatasaray'ın attığı 6 gole karşılık Barcelona 14 kez fileleri havalandırdı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.