Gabira 89'da Kaymağın tadını kaçırdı..! (2-2)

FUTBOL

K-Pet Süper Lig’de 17.haftanın kapanış karşılaşmasında GAÜ Çetinkaya ile Küçük Kaymaklı 2-2 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı.

 




GAÜ Çetinkaya adeta maça Faye’nin golü ile 1-0 önde başlarken, 19.dakikada Serhan Önet skora dengeyi getirdi. İlk devre bu skorla tamamlanırken, 49’da genç golcü Remzi takımı 2-1 öne geçirdi. Herkes karşılaşmanın bu skorla biteceğini düşünürken, Mustafa Yaşınses müthiş bir füze ile topu eski takımı Kaymaklı ağlarına gönderince maç da 2-2 sona erdi.



Karşılaşmanın 68.dakikasında GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün orta hakem Mehmet Sezener tarafından tribüne gönderildi.



Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: MehmetSezener, Mehmet Ekşici, Şakir Azizoğlu, Hasan Eriş

GAÜ Çetinkaya: Şahin, Tunç (62’Pavlos), Zihni, Sercan, Hakan, Ahmet Can (81’Erhan), Kağan, Mustafa Yaşınses, Faye, Aires (66’Badji), Esin

Küçük Kaymaklı: Ali Duvarcı, Mehmet Kaygısız, Hüseyin (75’Bahadır), Taner, Çağrı, Doğukan, Serhan, Uğur, Bayram (78’Azat), Remzi (86’Mete), Moses

Goller: 4’Faye, 89’Mustafa Yaşınses (GAÜ Çetinkaya), 19’Serhan Önet, 49’Remzi Betmezoğlu (Küçük Kaymaklı)

Maçtan Önemli Dakikalar

4’ : Esin Sonay’ın Kağan Görneçli’ye indirdiği top sonrasında yapılan ortada GAÜ Çetinkaya futbolcusu Faye topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi ve maçın skorunu 1-0’a getirdi.

10’ : Küçük Kaymaklı futbolcusu Bayram’ın kullandığı serbest vuruş sonrasında Uğur kafa vuruşuyla topu dışarıya gönderdi.


19’ : Uğur’un kestiği topta Çetinkaya savunması topa Remzi’den önce müdahale etti ve topu kornere yolladı. Uğur’un kullandığı kornerde Remzi kafa ile aşırdı, arka direkte bulunan Serhan, topu ağlara gönderdi ve skor 1-1 oldu.


34’ : Ani gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Mustafa Yaşınses Çağrı ve Mehmet Kaygısız’dan sıyrıldı, içeriye çevirdi Esin bomboş topu dışarıya gönderdi.


41’ : Gelişen Küçük Kaymaklı atağında Bayram’ın ceza alanı üzerinden müthiş şutu az farkla dışarıya gitti.


43’ : Faye’nin kafa vuruşunu Ali Duvarcı kornere çeldi. Kullanılan kornerde Aires’in kafa vuruşu az farkla dışarıya gitti.


44’ : Kağan’ın ortasında Faye’nin kafa vuruşunu Ali Duvarcı 2 hamlede kontrol etti. İlk devre 1-1 sona erdi.


49’ : Gelişen hızlı Küçük Kaymaklı atağında sağdan ceza alanına giren Moses’in pasında Remzi topu filelere gönderdi ve Küçük Kaymaklı'yı 1-0 mağlubiyetten 2-1 üstünlüğe taşıdı.


68’ : GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün gelişen pozisyonda hakemin kararına tepki vererek saha su şişesi fırlattığı için dışarıya gönderildi.


70’ : Gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Mustafa Yaşınses’in ortasında Faye’nin kafa vuruşunu kaleci Ali Duvarcı güçlükle köşeden çıkardı.


71’ : Gelişen GAÜ Çetinkaya atağında yine pozisyonun içerisinde olan Mustafa Yaşınses’in sert vuruşunu yine kaleci Ali Duvarcı direk dibinden çıkardı.


89’ : Mustafa Yaşınses’in uzak bir mesafeden vurduğu müthiş frikik baraja da çarptı ve golle sonuçlandı. Karşılaşma 2-2 sona erdi.

 

HABER : NECMİ USAL

FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL - CEMİL GARİP - MUAMMER ŞENBAYRAK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.