Futsalın Kraliçesi Polatpaşa, Kralı Hala Sultan..!

FUTBOL

Liselerarası (Gençler) Futsal Birinciliği’nde kızlarda Polatpaşa Lisesi, erkeklerde Hala Sultan İlahiyat Koleji Şampiyon oldu. Liseler futsalda üçüncülük ve final maçları UKÜ Arena’da oynandı ve organizasyon tamamlandı. Final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren okullara ödülleri bakanlık ve okulların yetkilileri tarafından takdim edildi.

POLATPAŞA PENALTILARLA ŞAMPİYONLUĞA UZANDI:

Kızlar finalinde Polatpaşa Lisesi ile 20 Temmuz Fen Lisesi karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatma bölümleri 0-0 tamamlanan maçta şampiyonu seri penaltılar belirledi. Penaltılarda rakibine 1-0 üstünlük sağlayan Polatpaşa Lisesi şampiyonluğa ulaştı. 20 Temmuz Fen Lisesi’nin ikinci olduğu şampiyonanın üçüncülük maçında Lefkoşa Türk Lisesi, Namık Kemal Lisesi’ni 5-1 mağlup etti.

HALA SULTAN ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ ŞAMPİYON:

Erkekler finalinde Hala Sultan İlahiyat Koleji ile Lefkoşa Türk Lisesi karşı karşıya geldi. Müthiş heyecan ve çekişmeye sahne olan finalde Hala Sultan rakibini 5-3 mağlup ederek üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaştı. Lefkoşa Türk Lisesi’nin ikinci olduğu turnuvada GAU The American College, Cumhuriyet Lisesi’ni 2-1 yenerek üçüncülüğü elde etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.