Futbolumuzda Kara Hafta..! 5 Futbolcunun Çapraz Bağları Koptu..!

FUTBOL

Geçtiğimiz hafta sonu K-Pet Süper lig ve 1.ligde oynanan maçlarda 5 futbolcunun çapraz bağlardan ağır sakatlık geçirdiği bir hafta olarak tarihe kara hafta olarak da not düşüldü. Hasan Kanlı ve Sami Yahat'ın sonuçları kesinleşirken Ümit Genç, Erbay Bertiz ve Fevzi Kamuz’un çapraz bağlarının koptuğu ihtimalinin büyük olduğu ve net sonucun 1- 2 güne çıkacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta sonu K-Pet süper lig ve 1.ligde oynanan maçlar adeta futbolcularımız kara kabusu yaşadılar.

Doğan Türk Birliği-Lefke maçından girdiği pozisyonda yerde kalan Doğan’ın yıldız oyuncusu Hasan Kanlı, dün çekilen Mr sonucunda arka çapraz bağının koptuğu tespit edildi. Geçmiş yıllarda da çapraz bağları kopan Kanlı’nın yine aynı ayaktan sakatlanması ise dikkat çeken bir diğer nokta.

Binatlı-T.Ocağı maçının 2.devresinde girdiği bir pozisyonda acılar içinde yere yığılan Sami Yahat’ın ise yine çapraz bağları koptu. Dün Kolan Hastanesinde çekilen Mr sonucunda çapraz bağının koptuğunu öğrenen genç yetenek, son yıllarda sakatlıklardan yana oldukça muzdarip.

Yenicami’nin tecrübeli defans oyuncusu Erbay Bertiz, Mormenekşe futbolcusu Fevzi Kamuz ve Yonpaş Dumlupınar futbolcusu Ümit Genç’te girdikleri pozisyonlarda çapraz bağlarından sakatlandılar.

Bu 3 futbolcunun dün çekilen Mr’larında dizlerinde aşırı derecede ödem oluşması nedeniyle ilk tetkiklerinde çapraz bağlarının koptuğu şüphesi olmasına rağmen 3 gün sonra yeni bir Mr çekilmesi gerektiği ve net teşhis’in bu Mr’dan sonra netlik kazanacağı öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.