Futbolda Yabancı Kuralı ve 21 Yaş Altı Kuralı Değişiyor..!

FUTBOL

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, bugün saat 14.30’da KTFF Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda basın toplantısı gerçekleştiriyor.

Başkan Sertoğlu'nun gereçkleştireceği söz konusu basın toplantısında 2019-2020 futbol sezonunun değerlendirmesi ile birlikte 2020-2021 sezonunun sezon planlaması ve uygulanacak kurallarla ilgili bilgilerin paylaşılacağı duyuruldu.

KTFF yönetim kurulunun aldığı kararları açıklayacak olan Başkan Hasan Sertoğlu yeni sezonda kulüplerin daha çok yanında olacağını ve maddi yardım yapacaklarını açıkladı. 

Lisans, vize ve transfer ücretlerinde düzenlemeler yapılması ve kulüplere detsk çıkılması beklenirken bugün bu konularda başkan Sertoğlu'nun gerekli açıklamaları yapacağı öğrenildi. 

Süper ligde ilk 11'de 21 Yaş altı oynatma kuralının kalkacağı ancak 21 kişilik kadroda en az 2- 3 (21) yaş oyuncunun olması mecburiyetinin getireleceği öğrenildi. 

Yabancı konusunda ise Süper Ligde de 1.ligde de kural değişiyor. 

Süper Ligde 3 olan yabancı sınırı 1'e Birinci ligde 2 olan yabancı sınırınında 1'e indirileceği ve bu kararın bugün açıklanacağı öğrenildi. 

Bu sezon kupanın sponsorluğunu yapan Nicosia Group'un gelecek sezonda kupanın sponsoru olacağı ve bugünkü toplantıda bununda açıklacağı sızan bilgiler oldu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.