Forest'te Duvarcı ve Uğur harekâtı..!

FUTBOL

İlk devrede istediği sonuçları elde edemeyerek sıkıntılar yaşayan Küçük Kaymaklı'nın, Mağusa Türk Gücü'nün yıldız ismi Uğur Gök'ü kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Ali Duvarcı ise eski takımı ile anlaşma sağladı





Musa ile yollarını ayıran, Mustafa Yaşınses'i de Ahmetcan takası karşılığında GAÜ Çetinkaya'ya vermeyi planlayan başkent temsilcisi Küçük Kaymaklı'nın, Türk Gücü kaptanı Uğur'a talip olduğu öğrenildi. Yeşil siyahlıların Uğur için harekete geçtiği ve her iki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğü bilgisi edinilirken, yıldız oyuncunun da bu teklife sıcak bakabileceği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

 

Duvarcı Kaymaklı yolunda

 

Dumlupınar'ın file bekçisi Ali Duvarcı, eski takımı Küçük Kaymaklı ile anlaşma sağladı. Her iki kulüp yöneticileri tecrübeli file bekçisi için bugün masaya oturacak.

Uzun yıllar yeşil siyahlı formayı giyen ülkemizin en iyi kalecilerinden Ali Duvarcı, eski takımına gitmeye hazırlanıyor. Kaymaklı ile her konuda anlaşma sağlayan Duvarcı, kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Dumlupınar ile Küçük Kaymaklı yöneticileri bugün bir araya gelip oyuncu için anlaşmaya çalışacak.

 

Haber: Necmi Usal

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.