Forest, Turu Yarıladı..! (3-0)

FUTBOL

Nicosia Group Kıbrıs Kupası çeyrek final ilk maçında Küçük Kaymaklı konuk ettiği Yonpaş Dumlupınar’ı 3-0 mağlup ederek yarı final için büyük avantaj elde etti. Yeşil siyahlılara galibiyeti getiren golleri Zekai Serdar(2) ve Mehmet Kaygısız kaydetti.

Yer: Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler: Serhan Şimşek, İsmail Egeli, Fatih Bardakçıoğlu, Mehmet Sezener

Küçük Kaymaklı: Raif, Sena, Mehmet Kaygısız (36’Gökhan), Agit, Bahadır, Muhammed Ali Uçar(70’Hasan Çakır), Yankı(70’Muhammet Nazik), Çağlar(85’Sertan), Tuğrul, Felix, Zekai(84’Arda)

Yonpaş Dumlupınar: Türkkan, Olcay, Mehmet, Burak(46’Mert Güçlücan), Turgut, Emre, Tahsin(84’Mert Özcömert), Berke, Eray, Berk(55’Oladimeji), Weston

Goller: 30’Mehmet Kaygısız, 54’ ve 83’Zekai Serdar (Küçük Kaymaklı)

Nicosia Group Kıbrıs Kupası çeyrek final ilk maçında Küçük Kaymaklı ile Yonpaş Dumlupınar kozlarını başkentte paylaştı. Mücadeleyi yeşil siyahlı Küçük Kaymaklı 3-0 kazanarak rövanş için büyük bir avantaj yakaladı.

Karşılaşmanın ilk yarısını 30.dakikada Mehmet Kaygısız’ın frikik golüyle 1-0 önde kapatan Forest, 54 ve 83.dakikalarda ise devre arasında kadrosuna dahil ettiği Zekai Serdar’ın golleriyle mücadeleyi 3-0 kazandı ve yarı finale yükselme yolunda avantaj yakaladı.

Fotoğraflar: FOTO USAL

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.