Forest, Garga'nın CAN'ını aldı (1-0)

FUTBOL

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan iki takımın Başkent'teki mücadelesinde Küçük Kaymaklı rakibi Mağusa Türk Gücü'nü genç transferi Ahmet Can'ın güzel füzesi ile 1-0 mağlup etti ve lige 3 puanla başladı






YER:
Şht. Hüseyin Ruso

HAKEMLER: Mehmet Malek, Cem Öksüzoğulları, Hakan Gök

KÜÇÜK KAYMAKLI: Hasan, Yusuf, Taner, Bahadır, Mehmet, Ahmet Can, Ali Akbulut, Zokou, Serhan (DK 57 Mustafa Arnavut), Mustafa (DK 84 Bayram), Remzi (DK Hüseyin Adal).

MAĞUSA TÜRK GÜCÜ: Türkkan, Hüseyin, Sami (DK 67 Emre), Mustafa, Lewis, Erol, Lawrence (DK 81 Hakan), Nurettin, Uğur, Yasin, İbrahim Kabore.

GOL: DK 42 Ahmet Can(Küçük Kaymaklı).

 

6 .DK: Uğur ile sol kanattan gelişen konuk Mağusa Türk Gücü atağında, bu oyuncunun ortasında Kabore’nin penaltı noktası üzerinden vuruşu yandan auta gitti.

10 .DK: Serhan Damdelen ile başlayan Küçük Kaymaklı atağında Serhan’ın ara pasında Mustafa Yaşınses’in vuruşu direğin yanından dışarıya gitti.

16 .DK: Küçük Kaymaklı kontra atağında Remzi’nin kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu Türkkan kornere çeldi.

27 .DK: Mustafa Yaşınses’in sol ayağı ile ceza alanı dışından yaptığı sert ve düzgün vuruş direğin az farkla yanından auta gitti.

37 .DK: Çok adamla gelişen Mağusa Türk Gücü atağında Uğur’un vuruşunu önce kaleci Hasan sonrasında ise savunma uzaklaştırdı.

42 .DK: Ahmet Can ile başlayan Küçük Kaymaklı atağında bu oyuncunun ceza alanı dışından vuruşu filelere gitti.1-0

57 .DK: Küçük Kaymaklı kontra atağında Zokou’nun pasında Remzi’nin ceza alanı içerisinde vuruşu direğin dibinden auta gitti.

70 .DK: Küçük Kaymaklı savunmasının uzaklaştırmakta zorlandığı topa yetişen Yasin Kurt’un vuruşunu kaleci Hasan Piro önlemeyi başardı.

74 .DK: Mağusa Türk Gücü takımının kullandığı köşe vuruşunda açılan topa ceza alanı dışından sert ve düzgün vuruş yapan Nurettin direği geçemedi.

Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşmayı Küçük Kaymaklı 1-0 kazanarak lige galibiyetle başladı.

 

 

 

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.