FLAŞŞŞ…! Uğur Transferinde Kaos..!

FUTBOL

Mağusa Türk Gücü’nün Küçük Kaymaklı’dan bonservisini aldığı Uğur Gök ile ilgili transferin geçersiz olduğu iddia edildi. Aynı şekilde Ufuk Şimşek transferi de MTG’nin başına ağrıtacak durumda

Küçük Kaymaklı başkanı Hasan Tosunoğlu’nun Nisan ayında aldığı 300 gün hak mahrumiyeti cezası ile herhangi bir evraka imza atamayacağı, atması halinde ise geçersiz sayılacağı iddia edildi.

Mağusa Türk Gücü’nün önceki gün Tosunoğlu imzasıyla aldığı Uğur Gök’ün bonservisinin geçersiz olduğu, Tosunoğlu’nun cezası nedeniyle imza yetkisinin de olmadığı ve Uğur’un bonservisinin yetkili bir kişi tarafından imzalanması gerektiği vurgulandı.

Diğer yandan Gençler Birliği’nden aldığı Mehmet Eerol ve Şenol’da sıkıntı ve mağduriyet yaşayan Mağusa Türk Gücü, Uğur konusunda bu şoku yaşarken yine Küçük Kaymaklı’dan renklerine bağladığı ve yine Hasan Tosunoğlu’nun imzası ile transfer ettiği Ufuk Şimşek’te aynı kriz ortaya çıktı.

Böylece MTG’nin, Küçük Kaymaklı’dan renklerine bağladığı Ufuk Şimşek ve Uğur Gök transferlerinde iptal edilme krizi ortaya çıktı.

Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Mağusa Türk Gücü Kulüp Başkanı Koral Bozkurt ise bu konuda bilgisinin olmadığını ve günah keçisi olmayacaklarını söyledi.

Bozkurt “Ben kimin imza yetkisi var kimin yok bilemem. O zaman federasyon bu konuda açıklama yapıp şu kişi imzalayamaz şu kulüp genel kurulunu yapmadı transfer edemez diye açıklama yapsın. Verilen paralar az buz paralar değil” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.