FLAŞŞŞ… FLAŞŞŞ…Piro ve Zokou’nun bileti kesildi..!

FUTBOL

Küçük Kaymaklı yönetim kurulu bu akşam gerçekleştirdiği toplantıda takımın kalecisi ve kaptanı Hasan Piro ve yabancı oyuncusu Samuel Zokou ile ipleri kopardı ve satış listesine koydu

 





Küçük Kaymaklı yönetimi bu gece yaptığı toplantıda yine flaş karara imza attı. 5 hafta sonra gelen galibiyette K.Kaymaklı’da suları durultmazken bu kez 2 önemli oyuncunun kulüple tamamen ilişkisi kesildi.

K.Kaymaklı yönetiminden bu gece yapılan açıklamada kaleci Hasan Piro ve Samuel Zokou’nun transfer dönemi başlangıcında satış listesine konmasına karar verildiği ve dün akşamdan itibaren de kulüple ilişkilerinin kesildiği açıklandı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz önceki hafta oynanan Türk Ocağı maçı sonrasında Hasan Piro ve Zokou’nun kadro dışı bırakıldığı basında çıkınca kulüp tarafından yalanlanmış ve performans eksikliği nedeniyle A2 takımıyla beraber çalışmalarına karar verildi denilmişti. Ancak Hasan Piro ve Zokou hafta sonu oynanan Değirmenlik maçında ise kadroya alınmamıştı.

Alınan bu kararın takımın ligde şampiyonluk iddiası kalmadığı ve her iki oyuncunun da sezon sonu serbest transfer hakkı bulunduğu için alındığı ve bu oyuncuları devre arası elden çıkararak kulübün kasasına daha yüksek meblağ koymak için alındığı sızan bilgiler arasında.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.