Faye’nin Dişlerine Kelepçe Takıldı..!

FUTBOL

MTG’nin başarılı savunma oyuncusu İbrahim Faye’nin, geçtiğimiz gün oynanan TOL maçında çenesi 3 yerinden kırılmıştı. Yakın Doğu Hastanesinde başarılı bir operasyon geçiren Faye’nin çenesinin oynamaması için dişlerine kelepçe takıldı. Kelepçe’nin 10 hafta sonra çıkarılacağı öğrenildi.

 




Geçtiğimiz gün Canbulat Stadı’nda Mağusa Türk Gücü ile Türk Ocağı arasında oynanan karşılaşmada üzücü bir olay yaşanmıştı.

MTG’nin başarılı savunma oyuncusu İbrahim Faye, rakibi ile girdiği mücadelede çenesine aldığı kafa darbesi sonucu çenesi 3 yerden kırılmıştı.

Yakın Doğu Hastanesinde başarılı bir ameliyat geçiren Faye, parçalı kırığa platin yerleştirilirken, çenesinin sabit kalması ve oynamaması için ise dişlerine kelepçe takıldı.

Kelepçenin 10 hafta takılı kalacağı ve bu süre sonunda yapılacak tetkikler sonucunda Faye’nin ne zaman sahalara döneceğinin belli olacağı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre Faye’nin sezonu kapatma ihtimalinin de olduğu gelen bilgiler arasında. Bu arada bugün Faye'yi takım arkadaşları ve yöneticiler ziyarette bulundu. 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.