Eylem’den Önce Kriz Aşıldı..!

FUTBOL

Anafartalar Lisesi Müdürü’nün 10 gün önce Spor Dairesi Anafartalar Lisesi Ali Hoca Antrenman Sahasını, Girne takımlarına kapatmasından sonra yaşanan kriz, bugün 17.00’de T.Ocağı takımının yapacağı eylem öncesinde, Spor dairesi Müdürünün devreye girmesi ile kriz çözüldü. Saha zemininin içler acısı hali ise dikkatlerden kaçmazken, Spor Dairesinin sahaya ne zaman el atacağı ise merak konusu.

Spor Dairesi Müdürlüğü ile Anafartalar Lisesi Müdürlüğü arasında 23.01.2013 tarihinde imzalanan protokole göre, Spor Dairesi Anafartalar Lisesi Ali Hoca Antrenman Sahası okul saatleri dışında Girne Kulüplerinin kullanımına verilmişti.

Anafartalar Lisesi Müdürlüğü son 10 gündür, ilgili protokole rağmen saha kullanımını keyfi bir tutumla Girne kulüplerine kapatmış bulunmaktaydı. Hala hazırda antrenman yapacak saha bulmakta zorlanan kulüpler, gerek A takım gerekse Altyapılarda çalışacak saha bulamamakta ve mağdur olmaktadırlar.

T.Ocağı Kulübü bu mağduriyetin giderilmesi için dün saat 17:00’da Anafartalar Lisesi önünde toplanıp okul yönetiminin tutumunu protesto etmek için hazırlık yaparken, devreye Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu girdi. Anafartalar Lisesi Müdürü ile Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu arasında yapılan görüşme sonrası saha T.Ocağı futbolcularının idman yapması için kullanımlarına açıldı ve eylem iptal edildi.

Saha zeminin ise içler acısı durumda olduğu dikkatlerden kaçmazken, Spor dairesinin bu zeminle ilgili neler yapacağı ise bir başka merak konusu.

Sahanın ilk hali ise şu şekildeydi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.